
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Vágja durvára az újhagymát, a mentát és a petrezselyemlevelet. A zellerszárat szeletelje apró kockákra. A gránátalma magjait szedje ki, a répát pedig krumplihámozó segítségével vágja vékony csíkokra (vagy késsel vágja kockákra).
A kuszkuszra öntsön 400 ml forró vizet, fedje le, majd hagyja állni a csomagoláson feltüntetett ideig (általában 5–10 perc).
Ezalatt száraz serpenyőn pirítsa meg a szeletelt mandulát (elég kb.5 perc kislángon).
A megfőtt kuszkuszt keverje össze a szeletelt hagymával, mentával, petrezselyemlevéllel, zellerrel, répával gránátalmamaggal és a pirított szeletelt mandulával.
Végül tegye hozzá 1 citrom levét és 2 evőkanál olivaolajat, majd ízlés szerint sózza meg. Végül mindezt alaposan keverje össze.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal