KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 603 kcal
  • 20 g fehérje
  • 21 g zsír
  • 82 g szénhidrát

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ

Összetevők

2 adag

Bánjon el a fáradtsággal és a kimerültséggel! Próbálja a magnéziumot

  • Egész napra ellát energiával
  • Ellazít
  • Erősíti az izmokat és a csontokat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Vágja durvára az újhagymát, a mentát és a petrezselyemlevelet. A zellerszárat szeletelje apró kockákra. A gránátalma magjait szedje ki, a répát pedig krumplihámozó segítségével vágja vékony csíkokra (vagy késsel vágja kockákra).

2

A kuszkuszra öntsön 400 ml forró vizet, fedje le, majd hagyja állni a csomagoláson feltüntetett ideig (általában 5–10 perc).

3

Ezalatt száraz serpenyőn pirítsa meg a szeletelt mandulát (elég kb.5 perc kislángon).

4

A megfőtt kuszkuszt keverje össze a szeletelt hagymával, mentával, petrezselyemlevéllel, zellerrel, répával gránátalmamaggal és a pirított szeletelt mandulával.

5

Végül tegye hozzá 1 citrom levét és 2 evőkanál olivaolajat, majd ízlés szerint sózza meg. Végül mindezt alaposan keverje össze.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

hmarjankova@seznam.cz
27. április 2023

Klára Láchová
05. május 2022

SarahNoname
03. január 2022

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit