KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 526 kcal
  • 25 g fehérje
  • 15 g zsír
  • 68 g szénhidrát

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ

Összetevők

2 adag

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ
banner image

Elkészítés

1

Főzze a lencsét sós vízben kb. 20 percig.

2

Majd öntse le a vizet a lencséről, és tegye félre a lencsét.

3

Serpenyőben melegítse meg az olivaolajat, majd dinsztelje meg rajta az apróra vágott mogyoróhagymát az áttört fokhagymával és a fűszerekkel együtt.

4

A répát hámozza meg, mossa meg, és vágja apró kockákra, tegye azt is a serpenyőbe és dinsztelje 10 percig.

5

Végül keverje hozzá a főtt lencsét és a friss, apróra vágott petrezselymet.

6

Sózza, borsozza meg, és legjobb teljes kiőrlésű péksüteménnyel tálalni.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Adéla Jelínková
25. április 2024

Kiváló lencse recept, rendszeresen készítem.

Automatikus fordítás

Értékelések_1139216
Adelishky.
19. január 2023

Hogy ne legyen annyira száraz, azt javaslom, hogy a végén adjunk hozzá egy kis vajat.

Automatikus fordítás

98jakubseznamcz
05. december 2022

Nagy

Automatikus fordítás

Értékelések_1363957
banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit