
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Készítsen elő egy nagyobb fazekat és közepes lángon melegítse meg az olivaolajat.
Amint az olaj felforrósodik, tegye rá a hagymát, és továbbra is közepes lángon dinsztelje 5–7 percig, amíg a hagyma aranybarna lesz.
Majd tegye a fazékba a répát, a zellert, a petrezselymet, és pirítsa további 8–10 percig.
Ha letelt az adott idő, tegye bele a húst, sót, borsot, paradicsompürét, a cukrot és az ecetet, és az egészet pirítsa további 5–7 percig közepes lángon.
Amint megpirult a ragu, öntse rá az alaplevet és a vizet, majd tegye hozzá a gyógyfűszereket, fűszereket.
Fedje le a fazekat, és kislángon főzze a ragut 1,5–2 órán át, amíg megpuhul a hús.
Ha a hús megpuhult, vegye ki a mártásalapból, és botmixer segítségével alaposan turmixolja finomra (minimum 3–4 perc).
Majd tegye a húst ismét a mártásba, sózza, borsozza meg, és tegye hozzá a gombát. Majd ismét fedje le a fazekat, és főzze további 10–12 percig közepes lángon.
A kész mártást szórja meg durvára vágott simalevelű petrezselyemmel, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagy
Automatikus fordítás
nagyon jó! Én 1 l helyett csak 500 ml vizet adtam hozzá ahogy a véleményekben írták, de még kicsit csökkentettem volna, a szósz így is nagyon vizes volt :) + néhány zöldséget is hagytam volna keveretlenül. De ízre nagyon jó :)
Automatikus fordítás
Kevesebb vizet adtam hozzá és a szószt nem kevertem össze, köretnek rizst tálaltam és nagyon finom volt.
Automatikus fordítás