
Teljes készlet Jókat eszünk

Készítsen elő egy nagyobb fazekat és közepes lángon melegítse meg az olivaolajat.
Amint az olaj felforrósodik, tegye rá a hagymát, és továbbra is közepes lángon dinsztelje 5–7 percig, amíg a hagyma aranybarna lesz.
Majd tegye a fazékba a répát, a zellert, a petrezselymet, és pirítsa további 8–10 percig.
Ha letelt az adott idő, tegye bele a húst, sót, borsot, paradicsompürét, a cukrot és az ecetet, és az egészet pirítsa további 5–7 percig közepes lángon.
Amint megpirult a ragu, öntse rá az alaplevet és a vizet, majd tegye hozzá a gyógyfűszereket, fűszereket.
Fedje le a fazekat, és kislángon főzze a ragut 1,5–2 órán át, amíg megpuhul a hús.
Ha a hús megpuhult, vegye ki a mártásalapból, és botmixer segítségével alaposan turmixolja finomra (minimum 3–4 perc).
Majd tegye a húst ismét a mártásba, sózza, borsozza meg, és tegye hozzá a gombát. Majd ismét fedje le a fazekat, és főzze további 10–12 percig közepes lángon.
A kész mártást szórja meg durvára vágott simalevelű petrezselyemmel, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Egyszerű, időigényesebb, de nagyon jó étel! Tettem több húst, marha szarvas helyett és nem kevertem semmit, a szósz szépen redukált. Biztosan újra megcsinálom!
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Remek recept, ízbomba, csak tovább kellett főzni a húst, hogy puha legyen 👍
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Szuper recept, nagyon élveztük
Automatikus fordítás cseh nyelvről