KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 307 kcal
  • 15 g fehérje
  • 10 g zsír
  • 30 g szénhidrát

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ

Összetevők

4 adag

Természetesen társul az egészséghez és a kényelemhez – Reishi

  • Támogassa immunrendszerét
  • Óvja a szívét
  • Csökkentse a stresszt
További információ
banner image

Elkészítés

1

Vágja a mogyoróhagymát apróra, a fokhagymát reszelje finomra.

2

Egy fazékban melegítse meg az olivaolajat, és dinsztelje rajta együtt a mogyoróhagymát és a fokhagymát 1–2 percig, közepes lángon.

3

Tegye hozzá a babot, a paradicsomot, a curryt, a sót és a borsot, és mindezt főzze 8–10 percig közepes lángon.

4

Majd öntse rá a tejszínt, esetleg ízesítse még sóval, borssal, és közepes lángon főzze további 3–4 percig.

TIPP
A kész mártást önmagában is kínálhatja, péksüteménnyel vagy rizzsel. Tálalás előtt savanyú tejszínnel, csilipaprikával és csírával díszítheti.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

sophia b
28. március 2024

nika.zdarska@gmail.com
25. november 2023

Kiváló és egyszerű, chilit és koriandert adtunk hozzá. Kiváló étel, különösen télen, hogy felmelegítsen.

Automatikus fordítás

Martina Časárová
11. augusztus 2023

Gyors és finom 👌

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit