Gyors tonhalsaláta
- 10 perc
- 9 perc
- Könnyű
- 2 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 354 kcal
- 29 g fehérje
- 20 g zsír
- 12 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Készítsenek elő két tálkát, tépkedjék bele a salátaleveleket, mindkét adaghoz tegyenek 1 evőkanál balzsamecetet, majd keverjék össze. A paradicsomot vágják kisebb darabokra, és osszák szét azt is a tálkákba. A tonhalat vegyék ki a konzervből, a nedvességet itassák fel konyhai papírtörlővel, majd osszák szét a tálkákba. Mindkét adagra csöpögtessenek citromlevet, és hintsék meg lenmaggal.
A tojásokat tegyék forró vizes fazékba, állítsák takarékra a lángot, és főzzék a tojást tetszés szerint félkeményre (5-6 perc) vagy keményre (7-9 perc). A főtt tojásokat hámozzák meg, vágják félbe és rakják szét a két tálkába.
Végül mindkét adag salátára morzsoljanak feta sajtot, és ízlés szerint sózzák, borsozzák meg, úgy tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló, könnyű és töltelék.
Automatikus fordítás
Nagyon finom, gyakran készítem ☺️
🙏🏻
Automatikus fordítás