![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Turmixolja össze a mandulát, tegye egy tálba és keverje hozzá a túrót, a citromlevet, a kókuszolajat, a fahéjat és a rizslisztet.
A tészta legyen olyan állagú, hogy golyókat lehessen formálni belőle. Ha túl sűrű, szükség szerint higítsa egy kis vízzel.
Végül édesítse mézzel.
Egy-egy kimagozott szilvát csomagoljon be a mandulás tésztába úgy, hogy sehol ne látszódjon ki a szilva.
A keverék kb. 10–12 gombóc elkészítéséhez elég.
Egy közepes méretű fazekat töltsön meg félig vízzel, majd forralja fel.
Az előkészített gombócokat tegye a forró vízbe. A gombóc akkor fő meg, ha felúszik a víz tetejére. Előkészített tányérokra ossza szét a gombócokat, és tetszés szerint joghurttal, gyümölccsel vagy mézzel tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
👏🏻
Automatikus fordítás
Epreset készítettem, eperszósszal. Gyorsak és jók😃
Automatikus fordítás