Hajdina fasírt tofuval
- 12 perc
- 35 perc
- Közepesen nehéz
- 16 darab
Hurrá, itt a vegetáriánus fasirt recept! A tofu remekül helyettesíti a húst, a hozzávalókat pedig elképesztően jól egyben tartja a tört hajdina és a hajdinaliszt, ami természeténél fogva gluténmentes. Tofus hajdina fasirtunk nem ismerti az olajat, és a sütőben szépen kisült falatok, majd meglátja, nem sokáig maradnak a tányéron.
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 201 kcal
- 13 g fehérje
- 7 g zsír
- 21 g szénhidrát
Összetevők
16 darab
Címkék
Elkészítés
1
Hevítse a sütőt 180–190 °C-ra.
2
A tört hajdinát forráza le 300 ml forró vízzel, majd hagyja állni, hogy megszívja magát.
3
A tofut és a répát reszelje finomra. A spenótot vágja kis szeletekre.
4
A hajdinát, a tofut, a répát és a spenótot tegye egy nagyobb tálba, adja hozzá a tojást, a curryt és a lisztet. Gondosan keverje össze, ízesítse sóval, borssal.
5
A tésztából formáljon tetszőleges méretű lepényeket (Nekünk kb. 15 db kisebb jött ki belőle), majd sütőpapírral leterített sütőlapon, 180–190 °C-ra előmelegített sütőben süsse kb. 25–30 percig.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Természetesen egészséges, de nem túl ízletes. Kell hozzá valami öntet vagy valami savanyú. Édes-savanyú uborkában volt paprika.
Automatikus fordítás