KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 201 kcal
  • 13 g fehérje
  • 7 g zsír
  • 21 g szénhidrát

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ

Összetevők

16 darab

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 180–190 °C-ra.

2

A tört hajdinát forráza le 300 ml forró vízzel, majd hagyja állni, hogy megszívja magát.

3

A tofut és a répát reszelje finomra. A spenótot vágja kis szeletekre.

4

A hajdinát, a tofut, a répát és a spenótot tegye egy nagyobb tálba, adja hozzá a tojást, a curryt és a lisztet. Gondosan keverje össze, ízesítse sóval, borssal.

5

A tésztából formáljon tetszőleges méretű lepényeket (Nekünk kb. 15 db kisebb jött ki belőle), majd sütőpapírral leterített sütőlapon, 180–190 °C-ra előmelegített sütőben süsse kb. 25–30 percig.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Zuzana Kotásková
27. február 2024

Marian Strycek
06. november 2022

Természetesen egészséges, de nem túl ízletes. Kell hozzá valami öntet vagy valami savanyú. Édes-savanyú uborkában volt paprika.

Automatikus fordítás

Értékelések_1328614
Versza
22. február 2022

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit