![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Hevítse a sütőt 180–190 °C-ra.
A tört hajdinát forráza le 300 ml forró vízzel, majd hagyja állni, hogy megszívja magát.
A tofut és a répát reszelje finomra. A spenótot vágja kis szeletekre.
A hajdinát, a tofut, a répát és a spenótot tegye egy nagyobb tálba, adja hozzá a tojást, a curryt és a lisztet. Gondosan keverje össze, ízesítse sóval, borssal.
A tésztából formáljon tetszőleges méretű lepényeket (Nekünk kb. 15 db kisebb jött ki belőle), majd sütőpapírral leterített sütőlapon, 180–190 °C-ra előmelegített sütőben süsse kb. 25–30 percig.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Természetesen egészséges, de nem túl ízletes. Kell hozzá valami öntet vagy valami savanyú. Édes-savanyú uborkában volt paprika.
Automatikus fordítás