
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Egy tálban alaposan keverje össze a lisztet, olajat, élesztőt, langyos tejet, sót és cukrot. Fedje le konyharuhával, és legalább 1 órára tegye meleg helyre, hogy megkeljen.
Egy másik tálban keverje össze a konzerv paradicsomot, az áttört fokhagymát, kakukkfüvet, oregánót és egy csipet sót.
A megkelt tésztát nyújtsa kör alakúra, és helyezze sütőpapírral bélelt sütőlapra.
A tésztát kenje meg a fokhagymás, fűszeres paradicsom keverékkel.
A tetejére tegyen friss paradicsomot és mozzarellát – mindkettőt szeletelve.
Előmelegített sütőben 190°C-on süsse kb. 25 percig.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Finom pizza, ki fogom próbálni.
Automatikus fordítás
A rozsliszttel a tészta sütés után szárazabb, és éppen ellenkezőleg, nagyon ragadós a feldolgozás során. Nekem legközelebb rozs helyett tönkölyvel próbálom ki
Automatikus fordítás