![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Egy tálban alaposan keverje össze a lisztet, olajat, élesztőt, langyos tejet, sót és cukrot. Fedje le konyharuhával, és legalább 1 órára tegye meleg helyre, hogy megkeljen.
Egy másik tálban keverje össze a konzerv paradicsomot, az áttört fokhagymát, kakukkfüvet, oregánót és egy csipet sót.
A megkelt tésztát nyújtsa kör alakúra, és helyezze sütőpapírral bélelt sütőlapra.
A tésztát kenje meg a fokhagymás, fűszeres paradicsom keverékkel.
A tetejére tegyen friss paradicsomot és mozzarellát – mindkettőt szeletelve.
Előmelegített sütőben 190°C-on süsse kb. 25 percig.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A rozsliszttel a tészta sütés után szárazabb, és éppen ellenkezőleg, nagyon ragadós a feldolgozás során. Nekem legközelebb rozs helyett tönkölyvel próbálom ki
Automatikus fordítás
Kiváló! A tészta slampos, mindenki azt rakhat rá, amit akar. Tönkölybúza teljes kiőrlésű lisztet használtam, és szépen kijött a tészta.
Automatikus fordítás