KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Egy tálban alaposan keverje össze a lisztet, olajat, élesztőt, langyos tejet, sót és cukrot. Fedje le konyharuhával, és legalább 1 órára tegye meleg helyre, hogy megkeljen.

2

Egy másik tálban keverje össze a konzerv paradicsomot, az áttört fokhagymát, kakukkfüvet, oregánót és egy csipet sót.

3

A megkelt tésztát nyújtsa kör alakúra, és helyezze sütőpapírral bélelt sütőlapra.

4

A tésztát kenje meg a fokhagymás, fűszeres paradicsom keverékkel.

5

A tetejére tegyen friss paradicsomot és mozzarellát – mindkettőt szeletelve.

6

Előmelegített sütőben 190°C-on süsse kb. 25 percig.

TIPP
A pizzára tetszés szerint tehet más hozzávalókat is – például spenótot, csirkehúst, sonkát, zöldséget, stb.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

lenkalatovaicloudcom
21. április 2024

Hana Lukášová
01. február 2024

A rozsliszttel a tészta sütés után szárazabb, és éppen ellenkezőleg, nagyon ragadós a feldolgozás során. Nekem legközelebb rozs helyett tönkölyvel próbálom ki

Automatikus fordítás

Janikasify
31. január 2024

Kiváló! A tészta slampos, mindenki azt rakhat rá, amit akar. Tönkölybúza teljes kiőrlésű lisztet használtam, és szépen kijött a tészta.

Automatikus fordítás

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit