
Jókat eszünk és ízlik nekünk

Teljes készlet Jókat eszünk

Egy tálban alaposan keverje össze a lisztet, olajat, élesztőt, langyos tejet, sót és cukrot. Fedje le konyharuhával, és legalább 1 órára tegye meleg helyre, hogy megkeljen.
Egy másik tálban keverje össze a konzerv paradicsomot, az áttört fokhagymát, kakukkfüvet, oregánót és egy csipet sót.
A megkelt tésztát nyújtsa kör alakúra, és helyezze sütőpapírral bélelt sütőlapra.
A tésztát kenje meg a fokhagymás, fűszeres paradicsom keverékkel.
A tetejére tegyen friss paradicsomot és mozzarellát – mindkettőt szeletelve.
Előmelegített sütőben 190°C-on süsse kb. 25 percig.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Tolvajok és csalók!!!! Nem küldték el a könyveket és nem adták vissza a pénzt!!!!!!
Automatikus fordítás lengyel nyelvről
Remek recept, nádcukor helyett fahéjat használtam, még egészségesebb!
Nagyon jó ízű.
Automatikus fordítás cseh nyelvről