KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Először melegítse elő a sütőt 195–200 °C-ra és készítsen elő sütőformát (25 cm × 30 cm).

2

Serpenyőben, közepes lángon melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat és a vajat.

3

Ha felforrósodott a zsiradék, tegye a serpenyőbe az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Dinsztelje közepes lángon 2–3 percig, állandó kevergetés mellett. Ha megdinsztelte, tegye a hagymát és a fokhagymát egy nagyobb tálba.

4

A hagymás tálba tegye bele a darált pulykahúst, a darált marhahúst, a majorannát, tojást, paradicsompürét, sót és borsot. Mindezt addig keverje, amíg homogén keverék lesz, ez kb. 10 perc.

5

Ha a húskeverék eléri a kellő sűrűséget, készítse elő a sütőtálat (25 cm × 30 cm), és töltsön bele 200 ml vizet. A húskeverékből formáljon ovális tömböt, és tegye a sütőtálba.

6

A sütőtálat tegye az előmelegített sütőbe, majd süsse a húst 195–200 °C-on 45–50 percig.

7

Ha megsült a vagdalthús, adagokra vágva tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

anetslavikova20icloudcom
05. március 2024

Martanka K
02. december 2023

Kiváló!

Automatikus fordítás

Értékelések_1426674
Magdaléna Soukupová
28. október 2023

az első fasírtom és kuszkuszom, még egy kicsit sűrítettem pelyhekkel.. finomság

Automatikus fordítás

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit