KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Először melegítse elő a sütőt 195–200 °C-ra és készítsen elő sütőformát (25 cm × 30 cm).

2

Serpenyőben, közepes lángon melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat és a vajat.

3

Ha felforrósodott a zsiradék, tegye a serpenyőbe az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Dinsztelje közepes lángon 2–3 percig, állandó kevergetés mellett. Ha megdinsztelte, tegye a hagymát és a fokhagymát egy nagyobb tálba.

4

A hagymás tálba tegye bele a darált pulykahúst, a darált marhahúst, a majorannát, tojást, paradicsompürét, sót és borsot. Mindezt addig keverje, amíg homogén keverék lesz, ez kb. 10 perc.

5

Ha a húskeverék eléri a kellő sűrűséget, készítse elő a sütőtálat (25 cm × 30 cm), és töltsön bele 200 ml vizet. A húskeverékből formáljon ovális tömböt, és tegye a sütőtálba.

6

A sütőtálat tegye az előmelegített sütőbe, majd süsse a húst 195–200 °C-on 45–50 percig.

7

Ha megsült a vagdalthús, adagokra vágva tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

LuBlk
21. szeptember 2023

Az első fasírtom és azt kell mondanom, hogy tényleg megéri

Automatikus fordítás

Simona Vandlickova
07. augusztus 2023

Fényűző

Automatikus fordítás

Denisa Vojtíšková
01. június 2023

Jó recept, használhatod a csirkét is

Automatikus fordítás

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit