KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 90 kcal
  • 5 g fehérje
  • 6 g zsír
  • 3 g szénhidrát

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ

Összetevők

8 darab

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ

Címkék

banner image

Elkészítés

1

Forraljon fel egy fazékban vizet, sózza meg, tegye bele a karfiolt és főzze puhára (20–25 perc közepes lángon).

2

A megfőtt karfiolt szűrje le és hagyja kihűlni.

3

A sütőt hevítse 190 °C-ra, készítsen elő sütőlapot és fedje le sütőpapírral.

4

Turmixolja össze a főtt karfiolt és a többi hozzávalót, majd a keverékből formázzon lepényeket, és tegye az előkészített sütőlapra.

5

Süsse 20 percig 190 °C-on.

TIPP
A lepényt önállóan, de húshoz, köretként is fogyaszthatja.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Maťuška Ja
23. április 2023

nagyon

Automatikus fordítás

Maria Łyszczarz
21. január 2023

büszke

Automatikus fordítás

Dorota Durka
21. január 2023

5 finom

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit