![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Tisztítsa meg a karfiolt és bontsa rózsáira.
A rózsákat turmixolja össze vagy reszelje meg, majd tegye egy tálba.
A tojásfehérét egy csipet sóval verje fel kemény habbá. A habot óvatosan keverje össze a karfiollal.
Verje fel egy tálban a tejet, a zabpelyhet és a tojássárgáját.
Keverje össze a két tál tartalmát, majd sózza, borsozza meg, fűszerezze majorannával.
Végül tegye hozzá az áttört fokhagymát.
Ha túl sűrű a tészta, adjon hozzá egy-két kanál tejet.
A masszából formázzon lepényeket, serpenyőben melegítse meg az olivaolajat, majd süsse rajta aranybarnára a lepényeket. Süsse mindkét oldalukat, kb. 3-3 percig.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
5
Automatikus fordítás
Javaslom, hogy adjunk hozzá sajtot és süssük meg a palacsintákat a sütőben.
Automatikus fordítás
minden szétesik, kár
Automatikus fordítás