Kelkáposztás fasírt
- 15 perc
- 15 perc
- Könnyű
- 8 darab
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 117 kcal
- 5,2 g fehérje
- 6,1 g zsír
- 9,9 g szénhidrát
Összetevők
Elkészítés
A káposztaleveleket szedje le a torzsáról, mossa meg, és tegye hideg vízzel megtöltött fazékba. Forralja fel, főzze 10 percig kis lángon, majd szűrje le a káposztát.
A főtt káposztát hagyja kihűlni, majd nyomja ki belőle a felesleges vizet.
Vágja apróra a káposztát, a hagymát és a fokhagymát, és törje kis darabokra a tofut.
Egy tálban keverje össze a káposztát, a hagymát, a fokhagymát, a tojást és a zabpelyhet. A keveréket ízesítse sóval, borssal, tört köménnyel és majorannával. A keveréket gyúrja össze kézzel, és formáljon fasírtpogácsákat.
Serpenyőben melegítsen olajat, és közepes lángon süsse aranyra a fasírtot mindkét oldalán.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nekünk nem tetszett 😕 de 100 embernek 100-szor tetszik
Automatikus fordítás
A recept kiváló volt. A kommentek szerint egyből tettem bele még egy tojást és remekül bírta. Tettem füstölt tofut és tökéletes lett.😊
Automatikus fordítás
menő!!!!
Automatikus fordítás