
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált kollagén citromos ízesítéssel

A káposztaleveleket szedje le a torzsáról, mossa meg, és tegye hideg vízzel megtöltött fazékba. Forralja fel, főzze 10 percig kis lángon, majd szűrje le a káposztát.
A főtt káposztát hagyja kihűlni, majd nyomja ki belőle a felesleges vizet.
Vágja apróra a káposztát, a hagymát és a fokhagymát, és törje kis darabokra a tofut.
Egy tálban keverje össze a káposztát, a hagymát, a fokhagymát, a tojást és a zabpelyhet. A keveréket ízesítse sóval, borssal, tört köménnyel és majorannával. A keveréket gyúrja össze kézzel, és formáljon fasírtpogácsákat.
Serpenyőben melegítsen olajat, és közepes lángon süsse aranyra a fasírtot mindkét oldalán.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Az étel finom, de nem tart 15 percet az elkészítéshez, és több tojás kell.
Automatikus fordítás
Nekünk nem tetszett 😕 de 100 embernek 100-szor tetszik
Automatikus fordítás
A recept kiváló volt. A kommentek szerint egyből tettem bele még egy tojást és remekül bírta. Tettem füstölt tofut és tökéletes lett.😊
Automatikus fordítás