
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Először készítsen elő egy nagyobb tálat. A csirkehúst mossa meg, vágja vékony csíkokra és tegye az előkészített tálba. Ezután tegye a csirkehúshoz a tojást, a kukoricakeményítőt, a curryt, a sót, borsot, majd az egészet jól keverje össze.
Egy nagyobb serpenyőben nagylángon melegítse meg az olivaolajat. Amint az olaj felforrósodott, tegye a húst a serpenyőbe és nagy lángon, hirtelen süsse ki, úgy 4–5 percig. Időnként keverje meg a húst.
Közben vágja fel vékony csíkokra a hagymát, a piros- és a sárgapaprikát. A csilipaprikát vágja apróra, A korianderlevelet tépje nagyobb darabokra és egyelőre tegye félre.
Amint megsült a hús, tegye rá a csíkokra vágott hagymát, a paprikát és a paradicsompürét. Tegye takarékra a lángot, és az egészet megkeverve süsse 2–3 percig.
Ezután tegye hozzá a szójaszószt, 250 ml vizet, a mogyorót, a finomra vágott csilipaprikát és mindezt főzze össze 5–6 percig közepes lángon.
Ha megfőzte, zárja el a lángot, ossza szét az adagokat, és máris fogyasztható. Tálalás előtt még szórjon minden adagra nagyobb darabokra tépett korianderlevelet és szezámmagot.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon finom volt!
Automatikus fordítás
Kiváló. A szójababhoz reszelt gyömbért tettem fokhagymával és cukorral.
Automatikus fordítás