KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 97 kcal
  • 3 g fehérje
  • 6 g zsír
  • 9 g szénhidrát

Természetesen társul az egészséghez és a kényelemhez – Reishi

  • Támogassa immunrendszerét
  • Óvja a szívét
  • Csökkentse a stresszt
További információ

Összetevők

25 darab

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 180 °C-ra, majd tegye be a megmosott batátát héjában, és süsse puhára kb. 1 órán át 170–180 °C-on.

2

Eközben készítse elő a kinoát: néhányszor öblítse le forró vízzel, szórja egy fazékba, és töltsön rá dupla annyi vizet, majd tegyen hozzá egy kiskanál sót. Forralja fel, fedje le a fazekat, és főzze puhára (kb. 15 perc takarék lángon). Ezután vegye le a tűzről a fazekat, és hagyja a kinoát fedő alatt még 5–10 percig, hogy magába szívja az összes vizet.

3

Törje át a fokhagymát, a hagymát vágja apróra. Serpenyőben melegítsen 2 evőkanál napraforgóolajat, tegye rá a fokhagymát és a hagymát, majd 2 percig mérsékelt lángon dinsztelje.

4

A sült batátát hámozza meg, nyomja szét villával, és egy tálban keverje össze a borsóliszttel, a főtt kinoával, a dinsztelt hagymával és fokhagymával.

5

Serpenyőben melegítsen 3 evőkanál napraforgóolajat. A keverékből formáljon kis lepényeket, forgassa meg szezámmagban, majd takaréklángon süsse kb. 3–4 percig mindkét oldalát. A tésztából kb. 25 db, kb. 4–5 cm átmérőjű pogácsa lesz.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Sofie Vlacihova
03. január 2025

Nem számítottam rá, hogy tetszeni fog, de nagyon jó volt😜

Automatikus fordítás

Értékelések_1537711
Samara Tomanová
10. december 2024

Nekem egyáltalán nem váltak be, de a hiba az én oldalamon van 😅 az íze nagyon jó, csak az állaga szív

Automatikus fordítás

g6vbttg7xfprivaterelayappleidcom
01. november 2023

Szuper recept, nekem nagyon ízlik. Kevesebb lisztet (TK lisztet hasznàltam) raktam bele, csak érzésre, picit ragad, de nem vészes egyáltalán. Jól összeáll és szépen lehet formázni.

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit