
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Sós vízben főzze puhára a burgonyát.
A salátaleveleket és a brokkolit tegye egy tálba. Tegye hozzá az almát apró kockára vágva.
Egy másik tálban keverje össze a görög joghurtot, az almaecetet, az olivaolajat, a kaprot, a sót és a borsot.
A joghurt öntetet tegye a zöldségre, a adja hozzá negyedekbe vágott főtt burgonyát, majd keverje össze a salátát.
A kész salátát ossza két adagra, szórja meg kendermaggal és napraforgómaggal.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Vacsorára készítettem el ma. Valóban finom, könnyű saláta. Szerintem önmagában is fogyasztható, nem csak köretként. Ami nem volt itthon rugalmasan helyettesítettem mással: almaecet helyett balzsamecetet használtam, friss kapor helyett szárítottat . A napraforgó mag és a kendermag is lemaradt a tetejéről, de nekem így is nagyon ízlett. Köszönöm a receptet!