Krumplisaláta vörösáfonyával
- 35 perc
- 25 perc
- Könnyű
- 4 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 348 kcal
- 6 g fehérje
- 8 g zsír
- 64 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Hámozza meg és mossa meg a krumplit, majd vágja kisebb darabokra. Készítsen elő nagyobb fazekat, töltsön bele elegendő vizet, majd sózza meg és főzze puhára a krumplit (kb. 25 perc közepes lángon). Főzés után szűrje le és hagyja kihűlni (kb. 30 perc).
Egy nagyobb tálban keverje össze a citromlevet, 1 evőkanál olivaolajat és a sót. Tegye bele a kihűlt főtt krumplit és keverje össze.
Egy serpenyőben melegítse meg a másik evőkanálnyi olivaolajat, tegye rá a karikára vágott újhagymát és a vörösáfonyát. Dinsztelje együtt kb. 5 percig közepes lángon.
A megdinsztelt keveréket keverje össze a salátával, szórjon rá friss koriandert, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Friss, ízletes - a marhahúst is addig főztem, amíg szét nem esett és belekevertem a salátába 👌🏻.
Automatikus fordítás
Abszolút gyönyörű.
Automatikus fordítás
Jó
Automatikus fordítás