KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 67 kcal
  • 1,9 g fehérje
  • 3,3 g zsír
  • 6,3 g szénhidrát

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ

Összetevők

6 darab

Természetesen társul az egészséghez és a kényelemhez – Reishi

  • Támogassa immunrendszerét
  • Óvja a szívét
  • Csökkentse a stresszt
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 180 °C-ra.

2

A gombát tisztítsa meg és törje le a szárát. A mogyoróhagymát hámozza meg és vágja apróra.

3

Serpenyőben melegítse meg az olivaolajat, majd közepes lángon dinsztelje meg az apróra vágott mogyoróhagymát (2 perc).

4

Tegye bele a leszűrt kukoricát, majd pirítsa 5 percig.

5

Keverje hozzá a kakukkfüvet, a kurkumát és a sót, majd turmixolja össze.

6

Készítsen elő sütőlapot és bélelje ki sütőpapírral.

7

A gombákat töltse meg kukoricapürével, rakja a sütőlapra, majd tegye az előmelegített sütőbe, és süsse 10 percig 180 °C-on.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

sophia b
09. szeptember 2024

Nagyon jó, remek ötlet a kukoricapürével. Javaslom kipróbálni

Automatikus fordítás

bollacassandra
10. február 2023

Mi rizzsel ettük, nagyon finom volt úgy.

martavallaicloudcom
18. január 2023

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit