
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítse a sütőt 180 °C-ra.
A gombát tisztítsa meg és törje le a szárát. A mogyoróhagymát hámozza meg és vágja apróra.
Serpenyőben melegítse meg az olivaolajat, majd közepes lángon dinsztelje meg az apróra vágott mogyoróhagymát (2 perc).
Tegye bele a leszűrt kukoricát, majd pirítsa 5 percig.
Keverje hozzá a kakukkfüvet, a kurkumát és a sót, majd turmixolja össze.
Készítsen elő sütőlapot és bélelje ki sütőpapírral.
A gombákat töltse meg kukoricapürével, rakja a sütőlapra, majd tegye az előmelegített sütőbe, és süsse 10 percig 180 °C-on.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon jó, remek ötlet a kukoricapürével. Javaslom kipróbálni
Automatikus fordítás
Mi rizzsel ettük, nagyon finom volt úgy.