
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

A sütőt vagy a grillsütőt hevítsék 190 °C-ra
Szórják a kuszkuszt egy tálba, majd öntsenek rá 300 ml forró vizet.
Ezután sózzák, borsozzák meg, majd fedjék le és hagyják állni, amíg a kuszkusz beszívja a vizet (kb. 10 perc).
A zöldségeket tisztítsák meg, vágják apró kockára, majd egy nagyobb tálban keverjék össze az olívaolajjal és a fűszerekkel.
Az előkészített zöldségeket vagy tegyék sütőlapra és az előmelegített sütőbe, vagy terítsék szét a felhevített grillsütőn, és süssék 15 percig 180-190 °C-on. 10 perc elteltével szórják a sütőlapra a diót.
A sült zöldségeket keverjék össze a kuszkusszal, osszák szét 4 tálkába és tálalják apróra vágott bazsalikommal.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A finom, rövidre pörkölt dió teljesen csodálatos ízt adott neki. Legközelebb kb 25 percig sütöm a zöldségeket, majd apró kockákra vágom.
Automatikus fordítás