KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 650 kcal
  • 45 g fehérje
  • 31 g zsír
  • 47 g szénhidrát

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ

Összetevők

5 adag

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.

2

Amíg melegszik a sütő, sós vízben főzzék puhára a krumplit.

3

Sózzák meg a lazacot, kenjék meg olajjal, majd tegyék sütőlapra a bőrével lefelé.

4

Készítsenek glazúrt: keverjék össze a gyömbért, a chilit, a mézet, a mustárt és a borsot.

5

A glazúrt egyenletesen kenjék szét a lazacon, majd tegyék az előmelegített sütőbe és süssék 15-20 percig 170-180 °C-on. A sült lazacot tálalják főtt krumplival.

TIPP
A főtt krumplit tálalás előtt szórják meg apróra vágott metélőhagymával. Krumpli helyett krumplisalátát is tálalhatnak (a receptet megtalálják itt, a szakácskönyvben és a weboldalunkon).
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

renatajochymkovaseznamcz
24. augusztus 2024

Adéla Kršová
30. április 2024

Adéla Jelínková
25. április 2024

Imádom ezt a receptet, sokadik alkalommal készítettem el.🤩

Automatikus fordítás

Értékelések_1139216
banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit