Lazac céklával és brokkolival
- 15 perc
- 12 perc
- Könnyű
- 2 adag
Egy kiváló recept, ami talán még finomabb, mint ahogy kinéz, ami nagy szó. Ha még nem próbálta ki a lazac, brokkoli és cékla kombinációját, akkor ma van a szerencsenapja, mivel egy jobb receptet nem is találhatott volna.
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 521 kcal
- 56 g fehérje
- 26 g zsír
- 17 g szénhidrát
Összetevők
2 adag
Címkék
Elkészítés
1
A sütőt hevítse 170–180 °C-ra. Mossa meg a brokkolit és tegye kb. 4 percig fővő vízbe. Utána vegye ki, hűtse le hideg víz alatt és tegye félre.
2
Sózza meg a lazacot és mindkét felét szórja meg szárított kakukkfűvel.
3
Hevítsen fel 1 evőkanál olivaolajat egy serpenyőben. Tegye a lazacot a serpenyőbe és 3-4 percig süsse a bőrével lefele és 1 percig a másik felét.
4
A lazacot tegye a sütőbe és süsse 4 percig 170–180°C-on.
5
A sült lazacot tálalja brokkolival és céklával.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal