KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 186 kcal
  • 10 g fehérje
  • 13 g zsír
  • 7 g szénhidrát

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ

Összetevők

8 darab

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 180 °C-ra.

2

Hámozza meg a burgonyát és vágja kis kockákra.

3

Fazékban forraljon vizet, tegye bele a burgonyát, fedje le, és kis lángon főzze puhára (kb. 15 perc).

4

Amíg megfő a burgonya, vágja a lazacot kisebb darabokra, az újhagymát pedig apróra.

5

A megfőtt burgonyáról öntse le a vizet, tegye egy tálba és törje meg. Majd tegye hozzá a tálba a felszeletelt lazacot és hagymát, 1 evőkanál dijoni mustárt, 2 evőkanál olivaolajat, sót, borsot, és jól keverje össze.

6

A sütőlapra terítsen sütőpapírt. Kézzel formáljon a masszából 8 lepényt, forgassa meg a szezámmagban, majd helyezze a sütőlapra.

7

Helyezze a sütőlapot a lepényekkel az előmelegített sütőbe, és süsse 25–30 percig 170–180 °C-on.

8

A kész fasírtot vegye ki a sütőből és citromszelettel tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Monika Munzarová
16. január 2024

Nagyon jó

Automatikus fordítás

Anja Hainzl
29. október 2022

nekünk nagyon tetszett. esetleg rövidebb sütési idő a szaftosabb lazachoz.

Automatikus fordítás

Stáňa Knapová
27. január 2022

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit