Lazac fasírt
- 20 perc
- 45 perc
- Könnyű
- 8 darab
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 186 kcal
- 10 g fehérje
- 13 g zsír
- 7 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Hevítse a sütőt 180 °C-ra.
Hámozza meg a burgonyát és vágja kis kockákra.
Fazékban forraljon vizet, tegye bele a burgonyát, fedje le, és kis lángon főzze puhára (kb. 15 perc).
Amíg megfő a burgonya, vágja a lazacot kisebb darabokra, az újhagymát pedig apróra.
A megfőtt burgonyáról öntse le a vizet, tegye egy tálba és törje meg. Majd tegye hozzá a tálba a felszeletelt lazacot és hagymát, 1 evőkanál dijoni mustárt, 2 evőkanál olivaolajat, sót, borsot, és jól keverje össze.
A sütőlapra terítsen sütőpapírt. Kézzel formáljon a masszából 8 lepényt, forgassa meg a szezámmagban, majd helyezze a sütőlapra.
Helyezze a sütőlapot a lepényekkel az előmelegített sütőbe, és süsse 25–30 percig 170–180 °C-on.
A kész fasírtot vegye ki a sütőből és citromszelettel tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon jó
Automatikus fordítás
nekünk nagyon tetszett. esetleg rövidebb sütési idő a szaftosabb lazachoz.
Automatikus fordítás