Lazac mákos kéreggel
- 15 perc
- 25 perc
- Könnyű
- 2 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 685 kcal
- 37 g fehérje
- 44 g zsír
- 29 g szénhidrát
Összetevők
Elkészítés
Hevítsék a sütőt 170 °C-ra.
A sütőlapot béleljék ki sütőpapírral.
Mindkét lazacszeletet gazdagon hintsék meg mákkal (a bőr nélküli oldalán), majd tegyék a sütőlapra a bőrével lefelé, és rakják be az előmelegített sütőbe 20-25 percre sülni 160-170 °C-on.
Amíg sül a lazac, szórják a kuszkuszt egy tálba, adjanak hozzá 1 csipet sót, öntsenek rá annyi forró vizet, hogy kb. 1,5 cm-rel ellepje, majd hagyják állni, hogy az összes víz beivódjon (kb. 10 perc).
Végül készítsék el a salátát: a kész kuszkuszt tegyék át nagyobb tálba, adják hozzá az 1 evőkanál olívaolajat, a bébispenótot, a madársalátát és a gránátalmamagot, majd mindezt keverjék össze.
Ha megsült a lazac, vegyék ki a sütőből, sózzák meg mindkét szeletet, majd egyenként tegyék azokat az elkészített saláta feléhez.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Javaslom a grep hozzáadását, és ez egy top.
Automatikus fordítás
Kiváló kiegyensúlyozott ebéd.
Automatikus fordítás