KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítsék a sütőt 170 °C-ra.

2

A sütőlapot béleljék ki sütőpapírral.

3

Mindkét lazacszeletet gazdagon hintsék meg mákkal (a bőr nélküli oldalán), majd tegyék a sütőlapra a bőrével lefelé, és rakják be az előmelegített sütőbe 20-25 percre sülni 160-170 °C-on.

4

Amíg sül a lazac, szórják a kuszkuszt egy tálba, adjanak hozzá 1 csipet sót, öntsenek rá annyi forró vizet, hogy kb. 1,5 cm-rel ellepje, majd hagyják állni, hogy az összes víz beivódjon (kb. 10 perc).

5

Végül készítsék el a salátát: a kész kuszkuszt tegyék át nagyobb tálba, adják hozzá az 1 evőkanál olívaolajat, a bébispenótot, a madársalátát és a gránátalmamagot, majd mindezt keverjék össze.

6

Ha megsült a lazac, vegyék ki a sütőből, sózzák meg mindkét szeletet, majd egyenként tegyék azokat az elkészített saláta feléhez.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit