
Jókat eszünk és ízlik nekünk

Teljes készlet Jókat eszünk

Hevítse a sütőt 175 °C-ra.
Készítsen elő két ív sütőpapírt. Az alsó felére terítse szét a spenótot és a felszeletelt gombát.
A lazacot helyezze a spenótra és a gombára, szórja meg sóval, borssal, kenje be chilivel és csöpögtessen rá olivaolajat.
A lazacra hajtsa rá a sütőpapír másik felét és tekerje össze egyik végétől a másikig. Így egy zsebet hoz létre.
Tegye a lazacot sütőlapra és rakja be a sütőbe.165–175 °C-on süsse 15 percig.
A lazacot tálalhatja rizzsel, sült burgonyával vagy teljes kiőrlésű péksüteménnyel.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyszerű nekünk. Édesburgonyapürét készítettem fokhagymával. Ha csak krumplit készítettél, akkor a lazacot javaslom fokhagymával ízesíteni ❤️
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Csodálatosan szaftos, nekünk nagyon ízlett.
Automatikus fordítás német nyelvről