KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 352 kcal
  • 28 g fehérje
  • 24 g zsír
  • 6 g szénhidrát

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ

Összetevők

4 adag

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ
banner image

Elkészítés

1

Tisztítsák meg a lazacfilét, késsel vágják apróra, és tegyék egy tálba.

2

Tegyék a lazachoz a dijoni mustárt, a durvára vágott kapribogyót, a finomra vágott metélőhagymát és a mogyoróhagymát.

3

Alaposan keverjék össze a hozzávalókat, majd ízesítsék sóval, borssal.

4

A kész lazactatárt osszák szét 4 egyforma adagra.

5

Mindegyikre tegyenek egy tojássárgáját, szórják meg szezámmaggal, és madársalátával díszítve tálalják.

6

*A kapribogyó a tövises kapricserje még ki nem nyílt bimbójából készül. Zöldségként tartják számon. Boltban főleg sós lében vagy borecetben konzerválva kapható.

TIPP
A lazactatárba keverhetnek egy marék szárított kaprot is.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Tereza Pokorová
14. október 2023

Bár ebből a receptből kihagytam a kapribogyót, mégis luxus csemege volt. Szeretek visszatérni ehhez a recepthez. <3

Automatikus fordítás

David Řezníček
08. április 2023

Menő

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit