KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Tisztítsák meg a lazacfilét, késsel vágják apróra, és tegyék egy tálba.

2

Tegyék a lazachoz a dijoni mustárt, a durvára vágott kapribogyót, a finomra vágott metélőhagymát és a mogyoróhagymát.

3

Alaposan keverjék össze a hozzávalókat, majd ízesítsék sóval, borssal.

4

A kész lazactatárt osszák szét 4 egyforma adagra.

5

Mindegyikre tegyenek egy tojássárgáját, szórják meg szezámmaggal, és madársalátával díszítve tálalják.

6

*A kapribogyó a tövises kapricserje még ki nem nyílt bimbójából készül. Zöldségként tartják számon. Boltban főleg sós lében vagy borecetben konzerválva kapható.

TIPP
A lazactatárba keverhetnek egy marék szárított kaprot is.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit