
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Tisztítsák meg a lazacfilét, késsel vágják apróra, és tegyék egy tálba.
Tegyék a lazachoz a dijoni mustárt, a durvára vágott kapribogyót, a finomra vágott metélőhagymát és a mogyoróhagymát.
Alaposan keverjék össze a hozzávalókat, majd ízesítsék sóval, borssal.
A kész lazactatárt osszák szét 4 egyforma adagra.
Mindegyikre tegyenek egy tojássárgáját, szórják meg szezámmaggal, és madársalátával díszítve tálalják.
*A kapribogyó a tövises kapricserje még ki nem nyílt bimbójából készül. Zöldségként tartják számon. Boltban főleg sós lében vagy borecetben konzerválva kapható.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Bár ebből a receptből kihagytam a kapribogyót, mégis luxus csemege volt. Szeretek visszatérni ehhez a recepthez. <3
Automatikus fordítás
Menő
Automatikus fordítás