Marha rump steak paszternákpürével és kakukkfüves pesztóval
- 85 perc
- 32 perc
- Könnyű
- 2 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 645 kcal
- 51,3 g fehérje
- 25,7 g zsír
- 50,1 g szénhidrát
Összetevők
- 400 g marhafartő
- 200 g paszternák
- 1 gerezd fokhagyma
- 3x közepes méretű, nyers burgonya (B-típusú)
- 1 evőkanál napraforgóolaj
- só
- őrölt fehérbors
Címkék
Elkészítés
A marha rump steaket legalább egy órával a felhasználás előtt vegye ki a hűtőből, hogy szobahőmérsékletű legyen.
Melegítse elő a sütőt 180 °C-ra. Készítsen elő sütőlapot és bélelje ki sütőpapírral.
A paszternákot, a fokhagymát és a krumplit hámozza meg és vágja apró kockákra. Tegye az előkészített sütőlapra, csöpögtessen rá olajat és süsse 20–25 percig 180 °C-on.
A kakukkfüvet és a pesztóhoz szükséges hozzávalókat turmixolja össze.
Az összes megsült zöltséget turmixolja finom pürévé. Ízlés szerint sózza, borsozza meg.
A húst tisztítsa meg, majd kenje be egy kis olajjal. Kapcsolja be a grillsütőt vagy grill serpenyőt, és süsse a húst közepes fokozaton 5–6 percig mindkét oldalán. Majd 5 percig hagyja állni és vágja szeletekre.
A húst tálalja paszternák pürével és kakukkfüves pesztóval.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A hús egy vers volt, semmi baj nem történhetett vele. A püré száraz volt, de az íze nagyon jó volt. De nem jöttem rá, hogyan pürésítsem a kakukkfüvet, a turmixgépem nem tudta megcsinálni.
Automatikus fordítás