KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A marha rump steaket legalább egy órával a felhasználás előtt vegye ki a hűtőből, hogy szobahőmérsékletű legyen.

2

Melegítse elő a sütőt 180 °C-ra. Készítsen elő sütőlapot és bélelje ki sütőpapírral.

3

A paszternákot, a fokhagymát és a krumplit hámozza meg és vágja apró kockákra. Tegye az előkészített sütőlapra, csöpögtessen rá olajat és süsse 20–25 percig 180 °C-on.

4

A kakukkfüvet és a pesztóhoz szükséges hozzávalókat turmixolja össze.

5

Az összes megsült zöltséget turmixolja finom pürévé. Ízlés szerint sózza, borsozza meg.

6

A húst tisztítsa meg, majd kenje be egy kis olajjal. Kapcsolja be a grillsütőt vagy grill serpenyőt, és süsse a húst közepes fokozaton 5–6 percig mindkét oldalán. Majd 5 percig hagyja állni és vágja szeletekre.

7

A húst tálalja paszternák pürével és kakukkfüves pesztóval.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Tereza Šoltová
18. október 2023

A hús egy vers volt, semmi baj nem történhetett vele. A püré száraz volt, de az íze nagyon jó volt. De nem jöttem rá, hogyan pürésítsem a kakukkfüvet, a turmixgépem nem tudta megcsinálni.

Automatikus fordítás

Értékelések_1261280
Klára Baksová
10. július 2023

Zuzana Beňovičová
11. szeptember 2022

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit