KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A bélszínt sózza, borsozza meg, majd hirtelen süsse ki minden oldalát 2 evőkanál repceolajon, és tegye félre.

2

A kuszkuszra öntsön forró vizet, fedje le, majd hagyja, hogy a víz beivódjon.

3

Vágja a póréhagymát apróra. Serpenyőben hevítse fel az olivaolaj másik részét és dinsztelje meg rajta a póréhagymát, majd tegye hozzá a kukoricát és végül a kuszkuszt, ezután süsse további 5 percig.

4

A kuszkuszos keveréket szeletekre vágott hússal tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Jiří Lebeda
12. május 2021

Értékelések_1227001
Martin DiMart
11. december 2019

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit