KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Ha szárított gombát használ, előző este áztassa be hideg vízbe vagy enyhén sós tejbe.

2

A két steaket hagyja állni szobahőmérsékleten legalább 30 percig.

3

Vágja a burgonyát vékony szeletekre és rakja egy tálba. Tegy hozzá az áttört fokhagymát, az apróra vágott rozmaringot és egy evőkanál olivaolajat. Sózza, borsozza meg, majd alaposan keverje össze.

4

Rakja előmelegített sütőbe, és süsse kb. 15 percig 180 °C-on (amíg a krumplin kis barna hólyagok keletkeznek).

5

Tapadásmentes serpenyőben olvasszon meg egy evőkanál vajat. Közben sózza, borsozza meg a húsokat, majd süsse kb. 4-4 percig mindkét oldalukat. Ezután vegye ki a húsokat a serpenyőből és csomagolja alufóliába.

6

Tegyen a serpenyőbe olvadni még egy evőkanál tisztított vajat, majd tegye rá az apróra vágott hagymát és dinsztelje üvegesre (kb. 1 perc).

7

Tegye hozzá a gombát, a kakukkfüvet és a borecetet, majd dinsztelje még 2 percig.

8

A kész steaket vágja szeletekre. Pirított gombával és sült burgonyával tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Kateřina Kämpfová
20. november 2023

luxus 🥰

Automatikus fordítás

Éva Szabó
29. augusztus 2023

Nagyon finom lett ,köszönöm.😀

Klára Baksová
10. július 2023

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit