KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 515 kcal
  • 14 g fehérje
  • 14 g zsír
  • 79 g szénhidrát

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ

Összetevők

4 adag

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Egy nagyobb tálba tegye bele a kuszkuszt és a mazsolát, majd öntsön rá 600 ml forró vizet. Keverje meg, fedje le a tálat, és hagyja, hogy a kuszkusz megduzzadjon (kb. 5 perc).

2

Addig hámozza meg a mandarint, bontsa cikkelyekre, és a cikkelyeket vágja félbe és néhányat tegyen félre a díszítéshez.

3

A főtt kuszkuszhoz keverje hozzá a kókuszolajat, a mézet, fahéjat, narancslevet, szeletelt mandarint, és a tört pisztáciát.

4

Ossza a kuszkuszt 4 adagra, mindegyiket hintse meg mandarin szeletekkel és gránátalmával, úgy tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Brygida Zdrzalek
16. március 2023

először ebben a verzióban és "ízletes"

Automatikus fordítás

Értékelések_1419010
Zdenka51
14. december 2022

Kiváló és egészséges zabkása 💯

Automatikus fordítás

Értékelések_1366729
Markéta B.
04. június 2021

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit