
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítse a sütőt 180 °C-ra.
Egy tálban keverje össze a mogyoróvajat, az áttört fokhagymát, a fűszereket, a tojást és a sót.
A keverékben forgassa meg a csirkemelleket, majd helyezze sütőpapírral bélelt sütőlapra.
Előmelegített sütőben 180°C-on süsse kb. 25-35 percig.
Amíg a hús kisül, készítse el a salátát. A céklát vágja karikára, majd félbe, a salátaleveleket tépje nagyobb darabokra, majd mindkettőt ossza szét két tányérra.
Az öntethez keverje habosra a citromlevet, a reszelt citromhéjat, a mézet és a szójaszószt. Az öntetet egyenletesen csöpögtesse végig a céklán és a salátán.
A megsült csirkeszeleteket vegye ki a sütőből, ellenőrizze, hogy jól átsültek-e, tegye szét a két tányérra, és már lehet is tálalni.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal