KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 180 °C-ra.

2

Egy tálban keverje össze a mogyoróvajat, az áttört fokhagymát, a fűszereket, a tojást és a sót.

3

A keverékben forgassa meg a csirkemelleket, majd helyezze sütőpapírral bélelt sütőlapra.

4

Előmelegített sütőben 180°C-on süsse kb. 25-35 percig.

5

Amíg a hús kisül, készítse el a salátát. A céklát vágja karikára, majd félbe, a salátaleveleket tépje nagyobb darabokra, majd mindkettőt ossza szét két tányérra.

6

Az öntethez keverje habosra a citromlevet, a reszelt citromhéjat, a mézet és a szójaszószt. Az öntetet egyenletesen csöpögtesse végig a céklán és a salátán.

7

A megsült csirkeszeleteket vegye ki a sütőből, ellenőrizze, hogy jól átsültek-e, tegye szét a két tányérra, és már lehet is tálalni.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Martina Malina
23. május 2023

Nagy!

Automatikus fordítás cseh nyelvről

mimiustek
12. május 2023

Kiváló. Mell helyett csont nélküli combot használtam, és az íze valóban felejthetetlen volt. Csak ajánlani tudom.

Automatikus fordítás szlovák nyelvről

Monika Gajdošová
09. március 2023

Kiváló, pulykahússal készítettem, édeskömény-uborkasalátával. A maszk lédús, finom ízű. 👍👍👍

Automatikus fordítás szlovák nyelvről

Értékelések_1277486
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit