
Teljes készlet Jókat eszünk

Hevítse a sütőt 180 °C-ra.
Egy tálban keverje össze a mogyoróvajat, az áttört fokhagymát, a fűszereket, a tojást és a sót.
A keverékben forgassa meg a csirkemelleket, majd helyezze sütőpapírral bélelt sütőlapra.
Előmelegített sütőben 180°C-on süsse kb. 25-35 percig.
Amíg a hús kisül, készítse el a salátát. A céklát vágja karikára, majd félbe, a salátaleveleket tépje nagyobb darabokra, majd mindkettőt ossza szét két tányérra.
Az öntethez keverje habosra a citromlevet, a reszelt citromhéjat, a mézet és a szójaszószt. Az öntetet egyenletesen csöpögtesse végig a céklán és a salátán.
A megsült csirkeszeleteket vegye ki a sütőből, ellenőrizze, hogy jól átsültek-e, tegye szét a két tányérra, és már lehet is tálalni.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagy!
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Kiváló. Mell helyett csont nélküli combot használtam, és az íze valóban felejthetetlen volt. Csak ajánlani tudom.
Automatikus fordítás szlovák nyelvről
Kiváló, pulykahússal készítettem, édeskömény-uborkasalátával. A maszk lédús, finom ízű. 👍👍👍
Automatikus fordítás szlovák nyelvről