KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 180 °C-ra.

2

Egy tálban keverje össze a mogyoróvajat, az áttört fokhagymát, a fűszereket, a tojást és a sót.

3

A keverékben forgassa meg a csirkemelleket, majd helyezze sütőpapírral bélelt sütőlapra.

4

Előmelegített sütőben 180°C-on süsse kb. 25-35 percig.

5

Amíg a hús kisül, készítse el a salátát. A céklát vágja karikára, majd félbe, a salátaleveleket tépje nagyobb darabokra, majd mindkettőt ossza szét két tányérra.

6

Az öntethez keverje habosra a citromlevet, a reszelt citromhéjat, a mézet és a szójaszószt. Az öntetet egyenletesen csöpögtesse végig a céklán és a salátán.

7

A megsült csirkeszeleteket vegye ki a sütőből, ellenőrizze, hogy jól átsültek-e, tegye szét a két tányérra, és már lehet is tálalni.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Mira Sabova
26. július 2023

Adtam egy második esélyt ennek a receptnek, mert amikor először házi mogyoróvajat használtam, nem sikerült. Ma a vásárolt vajjal nagyon diós volt. Inkább a húsmentes étrendet részesítem előnyben, de értékelem, hogy a hús lédús volt, ízletes "kéreggel". Valószínűleg meg lehetne határozni, hogy melyik salátalevélről van szó (kivéve a jégsalátát). Egyébként a saláta remek köretnek.

Automatikus fordítás

Katka Bartošová
11. június 2023

.

Automatikus fordítás

Martina Malina
23. május 2023

Nagy!

Automatikus fordítás

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit