
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Sós vízben főzze ki a tésztát a csomagoláson feltüntetett ideig.
A csirkemellet sózza, borsozza meg.
Serpenyőben melegítse meg az olivaolajat, majd a csirkemellet hirtelen süsse ki mindkét oldalán. Az egyik oldalát süsse kb. 3 percig, a másikat 4 percig.
Vegye ki a csirkemellet a serpenyőből és tegye félre. Hagyja a serpenyőt a tűzhelyen, és a maradék olajon dinsztelje meg az apróra vágott hagymát a fokhagymával együtt.
Dinsztelje a hagymát 2 percig. Tegye hozzá a paradicsompürét, keverje össze, majd tegye hozzá a paradicsomot, a bazsalikomot és a metélőhagymát.
Főzze az egészet közepes lángon 5 percig. Ha a paradicsom odakapna, töltsön alá egy kis vizet.
Majd tegye vissza a serpenyőbe a csirkemellet, és minden szeletre merjen egy evőkanál paradicsompürét a serpenyőből, ezután szórja meg reszelt vagy szeletekre vágott mozzarellával.
Fedje le a serpenyőt, és addig hevítse, amíg a mozzarella felolvad. (5 perc)
A húst és a mártást ossza szét négy tányérra és teljes kiőrlésű tésztával vagy rizssel tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Remek recept, gyorsan, egyszerűen elkészíthető és hozzávalók. A férjemnek ízlett és elég igényes és kritikus, szóval remek recept ;) Csak metélőhagymát nem tettem bele. Szeretném, ha a receptben szerepelnének a percekről szóló információk, a mellek pont megfelelőek voltak, szaftosak, köszönöm
Automatikus fordítás
Szuper recept, egyszer biztosan el fogom készíteni máskor is 😋
Automatikus fordítás
remek recept és sok fehérje
Automatikus fordítás