
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált kollagén citromos ízesítéssel

Sós vízben főzze ki a tésztát a csomagoláson feltüntetett ideig.
A csirkemellet sózza, borsozza meg.
Serpenyőben melegítse meg az olivaolajat, majd a csirkemellet hirtelen süsse ki mindkét oldalán. Az egyik oldalát süsse kb. 3 percig, a másikat 4 percig.
Vegye ki a csirkemellet a serpenyőből és tegye félre. Hagyja a serpenyőt a tűzhelyen, és a maradék olajon dinsztelje meg az apróra vágott hagymát a fokhagymával együtt.
Dinsztelje a hagymát 2 percig. Tegye hozzá a paradicsompürét, keverje össze, majd tegye hozzá a paradicsomot, a bazsalikomot és a metélőhagymát.
Főzze az egészet közepes lángon 5 percig. Ha a paradicsom odakapna, töltsön alá egy kis vizet.
Majd tegye vissza a serpenyőbe a csirkemellet, és minden szeletre merjen egy evőkanál paradicsompürét a serpenyőből, ezután szórja meg reszelt vagy szeletekre vágott mozzarellával.
Fedje le a serpenyőt, és addig hevítse, amíg a mozzarella felolvad. (5 perc)
A húst és a mártást ossza szét négy tányérra és teljes kiőrlésű tésztával vagy rizssel tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Remek recept egy gyors vacsorához. Én csirkemésztával készítettem, így kicsit gyorsabb lett. Házi bazsalikom és metélőhagyma volt, így nem kellett tovább fűszerezni. A gyerekek és a férj élvezték.
Automatikus fordítás
Remek recept, gyorsan, egyszerűen elkészíthető és hozzávalók. A férjemnek ízlett és elég igényes és kritikus, szóval remek recept ;) Csak metélőhagymát nem tettem bele. Szeretném, ha a receptben szerepelnének a percekről szóló információk, a mellek pont megfelelőek voltak, szaftosak, köszönöm
Automatikus fordítás