KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 468 kcal
  • 36 g fehérje
  • 16 g zsír
  • 48 g szénhidrát

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ

Összetevők

4 adag

Bánjon el a fáradtsággal és a kimerültséggel! Próbálja a magnéziumot

  • Egész napra ellát energiával
  • Ellazít
  • Erősíti az izmokat és a csontokat
További információ

Címkék

banner image

Elkészítés

1

Sós vízben főzze ki a tésztát a csomagoláson feltüntetett ideig.

2

A csirkemellet sózza, borsozza meg.

3

Serpenyőben melegítse meg az olivaolajat, majd a csirkemellet hirtelen süsse ki mindkét oldalán. Az egyik oldalát süsse kb. 3 percig, a másikat 4 percig.

4

Vegye ki a csirkemellet a serpenyőből és tegye félre. Hagyja a serpenyőt a tűzhelyen, és a maradék olajon dinsztelje meg az apróra vágott hagymát a fokhagymával együtt.

5

Dinsztelje a hagymát 2 percig. Tegye hozzá a paradicsompürét, keverje össze, majd tegye hozzá a paradicsomot, a bazsalikomot és a metélőhagymát.

6

Főzze az egészet közepes lángon 5 percig. Ha a paradicsom odakapna, töltsön alá egy kis vizet.

7

Majd tegye vissza a serpenyőbe a csirkemellet, és minden szeletre merjen egy evőkanál paradicsompürét a serpenyőből, ezután szórja meg reszelt vagy szeletekre vágott mozzarellával.

8

Fedje le a serpenyőt, és addig hevítse, amíg a mozzarella felolvad. (5 perc)

9

A húst és a mártást ossza szét négy tányérra és teljes kiőrlésű tésztával vagy rizssel tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Petra Vavroušková
22. április 2025

Remek recept egy gyors vacsorához. Én csirkemésztával készítettem, így kicsit gyorsabb lett. Házi bazsalikom és metélőhagyma volt, így nem kellett tovább fűszerezni. A gyerekek és a férj élvezték.

Automatikus fordítás

Anna P
17. április 2025

Kol Kolcunka
14. március 2025

Remek recept, gyorsan, egyszerűen elkészíthető és hozzávalók. A férjemnek ízlett és elég igényes és kritikus, szóval remek recept ;) Csak metélőhagymát nem tettem bele. Szeretném, ha a receptben szerepelnének a percekről szóló információk, a mellek pont megfelelőek voltak, szaftosak, köszönöm

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit