
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Sós vízben főzze ki a tésztát a csomagoláson feltüntetett ideig.
A csirkemellet sózza, borsozza meg.
Serpenyőben melegítse meg az olivaolajat, majd a csirkemellet hirtelen süsse ki mindkét oldalán. Az egyik oldalát süsse kb. 3 percig, a másikat 4 percig.
Vegye ki a csirkemellet a serpenyőből és tegye félre. Hagyja a serpenyőt a tűzhelyen, és a maradék olajon dinsztelje meg az apróra vágott hagymát a fokhagymával együtt.
Dinsztelje a hagymát 2 percig. Tegye hozzá a paradicsompürét, keverje össze, majd tegye hozzá a paradicsomot, a bazsalikomot és a metélőhagymát.
Főzze az egészet közepes lángon 5 percig. Ha a paradicsom odakapna, töltsön alá egy kis vizet.
Majd tegye vissza a serpenyőbe a csirkemellet, és minden szeletre merjen egy evőkanál paradicsompürét a serpenyőből, ezután szórja meg reszelt vagy szeletekre vágott mozzarellával.
Fedje le a serpenyőt, és addig hevítse, amíg a mozzarella felolvad. (5 perc)
A húst és a mártást ossza szét négy tányérra és teljes kiőrlésű tésztával vagy rizssel tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló, csak az összetevők részben van egy metélőhagyma hiba. Így nem adtuk, és a tésztából tettem 70 g-ot, a szószt szükség szerint sóztam.
Automatikus fordítás
Jó és gyors. 👍👍👍
Automatikus fordítás
Nem pürésítettem, friss paradicsomot használtam, így kicsit narancssárga, és az utolsó lépésben talán kicsit vizes is emiatt - nem döntöttem meg a serpenyőt és sikerült pulyka mellé jó Egyetértek azzal a megjegyzéssel, hogy "valami hiányzik", esetleg bazsalikom, több fokhagyma...
Automatikus fordítás