KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 468 kcal
  • 36 g fehérje
  • 16 g zsír
  • 48 g szénhidrát

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ

Összetevők

4 adag

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ

Címkék

banner image

Elkészítés

1

Sós vízben főzze ki a tésztát a csomagoláson feltüntetett ideig.

2

A csirkemellet sózza, borsozza meg.

3

Serpenyőben melegítse meg az olivaolajat, majd a csirkemellet hirtelen süsse ki mindkét oldalán. Az egyik oldalát süsse kb. 3 percig, a másikat 4 percig.

4

Vegye ki a csirkemellet a serpenyőből és tegye félre. Hagyja a serpenyőt a tűzhelyen, és a maradék olajon dinsztelje meg az apróra vágott hagymát a fokhagymával együtt.

5

Dinsztelje a hagymát 2 percig. Tegye hozzá a paradicsompürét, keverje össze, majd tegye hozzá a paradicsomot, a bazsalikomot és a metélőhagymát.

6

Főzze az egészet közepes lángon 5 percig. Ha a paradicsom odakapna, töltsön alá egy kis vizet.

7

Majd tegye vissza a serpenyőbe a csirkemellet, és minden szeletre merjen egy evőkanál paradicsompürét a serpenyőből, ezután szórja meg reszelt vagy szeletekre vágott mozzarellával.

8

Fedje le a serpenyőt, és addig hevítse, amíg a mozzarella felolvad. (5 perc)

9

A húst és a mártást ossza szét négy tányérra és teljes kiőrlésű tésztával vagy rizssel tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Michaela Malíková
10. szeptember 2024

Jó és gyors. 👍👍👍

Automatikus fordítás

Leiel
24. július 2024

Nem pürésítettem, friss paradicsomot használtam, így kicsit narancssárga, és az utolsó lépésben talán kicsit vizes is emiatt - nem döntöttem meg a serpenyőt és sikerült pulyka mellé jó Egyetértek azzal a megjegyzéssel, hogy "valami hiányzik", esetleg bazsalikom, több fokhagyma...

Automatikus fordítás

Adéla Jelínková
25. április 2024

nagyon jó

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit