Nyári friss saláta avokádóval és eperrel
- 15 perc
- 3 perc
- Könnyű
- 2 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 488 kcal
- 13 g fehérje
- 38 g zsír
- 20 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Készítsenek elő serpenyőt, és zsiradék nélkül pirítsák meg benne a mandulát (elég 2-3 perc közepes lángon). Pirítás után tegyék félre és hagyják kihűlni.
Amíg hűl a mandula, készítsék el a salátát: egy tálba tegyék bele a megmosott, megszárított madársalátát. Az epret vágják szeletekre, majd a pirított mandulával együtt tegyék a madársalátás tálba.
Külön tálkában keverjék ki az olívaolajat, a mézet és a citromlevet, majd az öntetet rakják a madársalátás tálba. Tegyék még hozzá a sót, borsot, majd keverjék össze az egész tál tartalmát.
Magozzák ki az avokádót, hámozzák meg, majd a húsát vágják szeletekre. A tál tartalmát osszák két részre, és mindkettőre tegyenek szeletelt avokádót. Végül mindkét adagra morzsoljanak feta sajtot, úgy tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
nagyszerű saláta, nagyszerű íz
Automatikus fordítás
❤️
Automatikus fordítás