
Jókat eszünk és ízlik nekünk

Teljes készlet Jókat eszünk

Készítsenek elő serpenyőt, és zsiradék nélkül pirítsák meg benne a mandulát (elég 2-3 perc közepes lángon). Pirítás után tegyék félre és hagyják kihűlni.
Amíg hűl a mandula, készítsék el a salátát: egy tálba tegyék bele a megmosott, megszárított madársalátát. Az epret vágják szeletekre, majd a pirított mandulával együtt tegyék a madársalátás tálba.
Külön tálkában keverjék ki az olívaolajat, a mézet és a citromlevet, majd az öntetet rakják a madársalátás tálba. Tegyék még hozzá a sót, borsot, majd keverjék össze az egész tál tartalmát.
Magozzák ki az avokádót, hámozzák meg, majd a húsát vágják szeletekre. A tál tartalmát osszák két részre, és mindkettőre tegyenek szeletelt avokádót. Végül mindkét adagra morzsoljanak feta sajtot, úgy tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Soha nem gondoltam volna erre a kombinációra. Csodálatos és ízletes. Mindig várom a következő friss eper szezont.
Automatikus fordítás cseh nyelvről
a legjobb!
Automatikus fordítás szlovák nyelvről
Kiváló változás a "klasszikus" salátákhoz képest. Azoknak is ajánlom, akik szkeptikusak ezzel a kombinációval kapcsolatban. az ízek teljesen nagyszerűek voltak, és a saláta jóllakott. Persze nem én csináltam utoljára
Automatikus fordítás szlovák nyelvről