KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Készítsenek elő serpenyőt, és zsiradék nélkül pirítsák meg benne a mandulát (elég 2-3 perc közepes lángon). Pirítás után tegyék félre és hagyják kihűlni.

2

Amíg hűl a mandula, készítsék el a salátát: egy tálba tegyék bele a megmosott, megszárított madársalátát. Az epret vágják szeletekre, majd a pirított mandulával együtt tegyék a madársalátás tálba.

3

Külön tálkában keverjék ki az olívaolajat, a mézet és a citromlevet, majd az öntetet rakják a madársalátás tálba. Tegyék még hozzá a sót, borsot, majd keverjék össze az egész tál tartalmát.

4

Magozzák ki az avokádót, hámozzák meg, majd a húsát vágják szeletekre. A tál tartalmát osszák két részre, és mindkettőre tegyenek szeletelt avokádót. Végül mindkét adagra morzsoljanak feta sajtot, úgy tálalják.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Katrinka Bielawská
19. január 2024

❤️

Automatikus fordítás

Hedviga Tothova
26. július 2023

kiváló, de feta helyett füstölt tofu sajtot tettem

Automatikus fordítás

Értékelések_1306525
Danča Müllerová
12. november 2022

Soha nem gondoltam volna erre a kombinációra. Csodálatos és ízletes. Mindig várom a következő friss eper szezont.

Automatikus fordítás

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit