KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 120 kcal
  • 5 g fehérje
  • 6 g zsír
  • 12 g szénhidrát

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ

Összetevők

12 darab

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 170 °C-ra. Készítse elő a sütőlapot és bélelje ki sütőpapírral.

2

A cukkinit mossa meg, reszelje finomra, sózza meg és hagyja, hogy levet eresszen (kb. 10 perc).

3

Nyomja ki a cukkiniből a felesleges levet és tegye egy tálba.

4

Tegye hozzá a zabpelyhet, tönkölylisztet, az apróra vágott mogyoróhagymát, a tojást, az apróra vágott olajbogyót, az olivaolajat és a szárított bazsalikomot. Az egészet alaposan keverje össze.

5

A kikevert tésztából formázzon lepényeket (⌀ 8 cm), és helyezze az előkészített sütőlapra.

6

Ezután a sütőlapot tegye az előmelegített sütőbe, és süsse 20–25 percig 170 °C.on.

7

A megsült cukkinit azon melegében tálalhatja.

TIPP
A lepényt tálalhatja tejfölös, gyógyfűszeres mártással.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

12345
Zuzana Kotásková
06. augusztus 2023

12345
Thomas1
05. augusztus 2023

12345
Jana Miklosova
10. július 2023

kiváló

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit