
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítse a sütőt 170 °C-ra. Készítse elő a sütőlapot és bélelje ki sütőpapírral.
A cukkinit mossa meg, reszelje finomra, sózza meg és hagyja, hogy levet eresszen (kb. 10 perc).
Nyomja ki a cukkiniből a felesleges levet és tegye egy tálba.
Tegye hozzá a zabpelyhet, tönkölylisztet, az apróra vágott mogyoróhagymát, a tojást, az apróra vágott olajbogyót, az olivaolajat és a szárított bazsalikomot. Az egészet alaposan keverje össze.
A kikevert tésztából formázzon lepényeket (⌀ 8 cm), és helyezze az előkészített sütőlapra.
Ezután a sütőlapot tegye az előmelegített sütőbe, és süsse 20–25 percig 170 °C.on.
A megsült cukkinit azon melegében tálalhatja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
kiváló
Automatikus fordítás