KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 120 kcal
  • 5 g fehérje
  • 6 g zsír
  • 12 g szénhidrát

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ

Összetevők

12 darab

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 170 °C-ra. Készítse elő a sütőlapot és bélelje ki sütőpapírral.

2

A cukkinit mossa meg, reszelje finomra, sózza meg és hagyja, hogy levet eresszen (kb. 10 perc).

3

Nyomja ki a cukkiniből a felesleges levet és tegye egy tálba.

4

Tegye hozzá a zabpelyhet, tönkölylisztet, az apróra vágott mogyoróhagymát, a tojást, az apróra vágott olajbogyót, az olivaolajat és a szárított bazsalikomot. Az egészet alaposan keverje össze.

5

A kikevert tésztából formázzon lepényeket (⌀ 8 cm), és helyezze az előkészített sütőlapra.

6

Ezután a sütőlapot tegye az előmelegített sütőbe, és süsse 20–25 percig 170 °C.on.

7

A megsült cukkinit azon melegében tálalhatja.

TIPP
A lepényt tálalhatja tejfölös, gyógyfűszeres mártással.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Zuzana Kotásková
06. augusztus 2023

Thomas1
05. augusztus 2023

Jana Miklosova
10. július 2023

kiváló

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit