Olajbogyós, paradicsomos teljes kiőrlésű tészta
- 5 perc
- 11 perc
- Könnyű
- 2 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 452 kcal
- 12 g fehérje
- 18 g zsír
- 58 g szénhidrát
Összetevők
2 adag
- 100 g bármilyen teljes kiőrlésű búzából készült tészta száraz állapotban
- 1 evőkanál napraforgóolaj
- 1x nagyobb fehér hagyma (apróra vágva)
- 1 teáskanál curry
- 200 g húsparadicsom (durvára vágni)
- 1x pirospaprika (kockára vágva)
- 100 g zöld olajbogyó, mag nélkül
- 100 ml víz
- 1 maroknyi friss petrezselyem
- só
- bors
Címkék
Elkészítés
1
Egy nagy serpenyőben forrósítsa fel az olajat, majd pirítsa meg rajta az apróra vágott hagymát (1 perc).
2
Tegye a serpenyőbe a borsot, és keverje meg. Tegye hozzá a felszeletelt húsos paradicsomot és paprikát, majd pirítsa 5 percig.
3
Ezután öntsön a serpenyőbe 100 ml vizet, fedje le, és fedő alatt párolja 5 percen át.
4
Az 5 perc elteltével keverje hozzá az olajbogyót, a petrezselymet, és a megfőtt spagettit.
5
Az egészet keverje össze, majd két adagra osztva tálalja.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
👍🏼
Automatikus fordítás
Annyira más íz, tettem bele borsót és csípős fűszereket, és finom volt. Könnyű, ajánlom
Automatikus fordítás