Paszternák puffancs
- 30 perc
- 14 perc
- Könnyű
- 8 darab
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 176 kcal
- 3 g fehérje
- 6 g zsír
- 27 g szénhidrát
Összetevők
8 darab
Címkék
Elkészítés
1
A sütőt hevítse 180°C-ra.
2
Hámozza meg a burgonyát és a a paszternákot, majd egy durva reszelőn reszelje le.
3
Szűrje le a felesleges folyadékot és adja hozzá az apróra vágott hagymát, sót, majorannát, szódabikarbónát és a sütőport.
4
Mindent jól keverjen össze és adjon hozzá 100 ml vízben feloldott burgonyakeményítőt.
5
A kész tésztából formázzon puffancsokat (kb. 8 darab) és tegye a napraforgóolajjal megkent tepsire.
6
Tegye be a tepsit a sütőbe és süsse a puffancs mindkét oldalát kb. 7 percig.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal