KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A sütőt hevítse 180°C-ra.

2

Hámozza meg a burgonyát és a a paszternákot, majd egy durva reszelőn reszelje le.

3

Szűrje le a felesleges folyadékot és adja hozzá az apróra vágott hagymát, sót, majorannát, szódabikarbónát és a sütőport.

4

Mindent jól keverjen össze és adjon hozzá 100 ml vízben feloldott burgonyakeményítőt.

5

A kész tésztából formázzon puffancsokat (kb. 8 darab) és tegye a napraforgóolajjal megkent tepsire.

6

Tegye be a tepsit a sütőbe és süsse a puffancs mindkét oldalát kb. 7 percig.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Katie Dobiášová
29. április 2020

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit