
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítse a sütőt 170 °C-ra.
Főzze meg a tésztát a csomagolás útmutatója szerint.
Serpenyőben, olivaolajon dinsztelje meg az apróra vágott mogyoróhagymát és az áttört fokhagyma gerezdeket.
Majd öntse hozzá a tejet, a sütőtök pürét és a finomra reszelt mozzarellát.
Az egészet keverje össze, majd 5 percig hagyja főni.
Végül keverje a mártáshoz a tésztát és a spenótot. Ízlés szerint sózza, borsozza meg.
Máris tálalhatja, vagy tegye be 20 percre az előmelegített sütőbe, 160-170 °C-on sülni.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
nagyon jó, de még mindig szeretnék több ízt + mindenképpen több adagot
Automatikus fordítás
Az olaszok személyenként 70 g tésztát ajánlanak vacsorára és 100 g ebédre. 170g 4 főre nagyon kevés! Gombával (gombával), Grana Padano sajttal és bazsalikommal javítottam a receptet, de a zöld olajbogyó is bevált. Nagyon finom.
Automatikus fordítás
Szépen néz ki és jó az íze. 200 g mozzarellát és rozsgyümölcsöt tettem bele a penne helyett. Egyszerű és ízletes.
Automatikus fordítás