
Teljes készlet Jókat eszünk

Hevítse a sütőt 170 °C-ra.
Főzze meg a tésztát a csomagolás útmutatója szerint.
Serpenyőben, olivaolajon dinsztelje meg az apróra vágott mogyoróhagymát és az áttört fokhagyma gerezdeket.
Majd öntse hozzá a tejet, a sütőtök pürét és a finomra reszelt mozzarellát.
Az egészet keverje össze, majd 5 percig hagyja főni.
Végül keverje a mártáshoz a tésztát és a spenótot. Ízlés szerint sózza, borsozza meg.
Máris tálalhatja, vagy tegye be 20 percre az előmelegített sütőbe, 160-170 °C-on sülni.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
gyorsan elkészíthető és finom
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Nagyon élveztem, a hokkaidói sütőtököt megsütöttem és csak úgy összegyűrtem a serpenyőben, medvehagyma helyett petrezselymet és rendes hagymát tettem bele. Kiváló és gyors ebéd!!
Automatikus fordítás cseh nyelvről
tökéletes... ízük szerint megkóstolhatják 😉👍
Automatikus fordítás cseh nyelvről