![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Hevítse a sütőt 170 °C-ra.
Főzze meg a tésztát a csomagolás útmutatója szerint.
Serpenyőben, olivaolajon dinsztelje meg az apróra vágott mogyoróhagymát és az áttört fokhagyma gerezdeket.
Majd öntse hozzá a tejet, a sütőtök pürét és a finomra reszelt mozzarellát.
Az egészet keverje össze, majd 5 percig hagyja főni.
Végül keverje a mártáshoz a tésztát és a spenótot. Ízlés szerint sózza, borsozza meg.
Máris tálalhatja, vagy tegye be 20 percre az előmelegített sütőbe, 160-170 °C-on sülni.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Szépen néz ki és jó az íze. 200 g mozzarellát és rozsgyümölcsöt tettem bele a penne helyett. Egyszerű és ízletes.
Automatikus fordítás
Kimondottan ízletes!! A spenót fele elég, és jobb, ha feldaraboljuk.
Automatikus fordítás
1*
Automatikus fordítás